21-09-10

Day 4 :From Phoenix to Tuscon

Dag 4 van ons verhaal,

P1020923.jpg

Vandaag hebben we het een beetje rustig aan gedaan. Ons hoofddoel was om ons van Phoenix naar Tuscon te verplaatsen dus hebben we wat langer geslapen. Welverdiende nachtrust om de schade van het tijdsverschil in te halen en 't heeft deugd gedaan. Na het ontbijt hebben we onze koffers gepakt. Rond 10 u was alles ingeladen (conform de richtlijnen van loadmaster Paul) en zijn we vertrokken. Ook vandaag kozen we er voor om niet via de highway maar via de scenic routes naar Tuscon te rijden. De eerste stop was  in een Bass Pro shop,een ongelofelijke outdoor shop. Weeral een winkel op zijn Amerikaans, groot, groter, grootst. Voor de geïnteresseerde vissers, hikers,….,  ga maar eens kijken naar www.bassproshop.com

IMG_1811.JPG

 

Paul toonde ons nog even het HQ van de Mesa FD, waar hij vorig jaar met een groep stage liep en daarna zijn we begonnen aan de rest van onze trip. Via route 60 zijn we naar de US 79 gereden, we hadden op deze weg geen last van stops, rode lichten, tegenliggers….t leek alsof we alleen in Arizona aan t rondrijden waren. We konden volop genieten van de weeral o zo mooie landschappen en Paul en Johan konden hun camera trukjes uitproberen..

IMG_1852.JPG

 

IMG_1873.JPG

Rond 5 u na een lekker ijsje bij Dairy Queen, Paul’s favorite.. zijn we gearriveerd in ons hotel voor 2 dagen, een Hyatt Place, amai mijne frak zo’n chique hotel. We hebben een kamer met salon, aparte keuken, een flatscreen van 5 ft, zo ne joekel, t’is weer de moeite, het kan niet anders  of we gaan hier goed slapen.

P1020972.jpg

Ik kan het niet laten om nog eens te melden dat de temp  vandaag weer rond de 40 gr draaide, gelukkig  zaten we voor het grootste deel in onze met airco gekoelde auto.

Hello to all our American friends,

We hope you enjoy the pictures or mayby by day 4 you’ve learned enough flemish to understand that we lost our harts in Arizona. We only talk in superlatives when we’re talkin g about the past 4 days.

 The complete photoalbum can be found on facebook, just click the link

http://www.facebook.com/album.php?aid=228234&id=687338365&l=e5de314638

 Het volledige fotoalbum op facebook, klik op bovenstaande link.

 

 

 

 

P1020976.jpg

 IMG_1875.JPG

06:00 Gepost door Paul Vanlook | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.